Thulesingulariteten fylder år!

I dag fylder Thulesingulariteten 1 år – hip hip huzzah!

For nøjagtigt et år siden udkom min debutroman på mellemgaards forlag. I virkeligheden er manuskriptet tre år ældre. Jeg skrev bogen på en orlov fra mit daglige arbejde som lærer. Første udkast af manus var klart efter tre en halv måned. Det skulle så tage næsten tre år at finde et forlag til bogen. Efter utallige afslag og måskeer står vi nu her i dag og kan fejre etårs fødselsdag. Mange folk lader sig måske skræmme af konspirationsstemplet, men bogen har fundet en lille flok af trofaste og begejstrede læsere. Tak til jer 😁

For at fejre fødselsdagen har jeg premiere i aften kl.20.00 på YouTube af en kort teaser-trailer for “den svære toer” – Orion-effekten, som forhåbentlig udkommer engang til næste år.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *