“Thulesingulariteten” (2020)

Køb i butik.

Findes der rester af nazisternes hemmelige, okkulte selskaber i vore dage?

Det spørgsmål bliver den humoristiske, joviale og impulsive konspirationsteoretiker Tom Eske og hans mere jordnære makker Ole tvunget til at finde et svar på. De bliver kastet ud i en speget sag om en forsvunden historiestuderende, der forskede i netop disse ting. De to okkulte efterforskere jagter et spor, der bringer dem verden rundt i en søgen efter glemte nazibaser, bronzestatuetter af valkyrier, en mystisk energi og endnu større hemmeligheder – helt ukendt af det moderne menneske. Hvad rodede Himmler, Thuleselskabet og Ahnenerbe egentlig med? Hvad foretog nazisterne sig i Antarktis i 40’erne – i det såkaldte Neuschwabenland? Og hvorfor besøgte Himmler en tændstikfabrik ved Farum i maj 1941?

 

Uddrag af bogen

To rækker kontorborde stod langs den ene væg. De var fyldt med kolber, glas, instrumenter, papir, mapper og masser af andre ting, som jeg slet ikke ville gøre mig klog på. Der lå et fint lag støv over det hele. Det lignede ikke helt en typisk nazibase, som jeg forestillede mig det. Der var godt nok de obligatoriske billeder af Hitler, Himmler og andre prominente nazister på væggene, men samtidig hang der sorte bannere med gyldne kanter overalt. De var dekoreret med mystiske runer og okkulte tegn. Jeg var ved at tabe både næse og mund. Det her måtte nærmest være det største fund i Danmark siden Guldhornene.

(“Thulesingulariteten” af Torben Magnild Husum)
Thulesingulariteten
Trailer for “Thulesingulariteten” af Torben Magnild Husum

“Orion-effekten” (2022)

Køb i butik.

Tom og Oles mest spegede sag til dato starter midt i en korncirkel på en mark i Sønderjylland. Næsten et år efter begivenhederne i ”Thulesingulariteten” begynder de to okkulte efterforskere en hæsblæsende jagt på sandheden om den mystiske Oriongruppe.

Oles indblik i Toms teorier udvides ganske betragteligt, da han for første gang stifter bekendtskab med information om hemmelige rumprogrammer, korncirkelforskning, nanobots, trekantede ufoer og en ældgammel satellit kaldet: ”Den sorte ridder.”

Snart befinder de to venner sig på ukendte steder, som intet menneske har levet længe nok til at berette sandheden om. Det får smertefulde og personlige konsekvenser for dem begge.

”Orion-effekten” er anden bog i serien om det okkulte detektivpar Tom Eske og Ole Knaptorp. Historien kan sagtens læses uafhængigt af første bog: ”Thulesingulariteten.”

“Orion-effekten” af Torben Magnild Husum