Denne side er et galleri til udstilling af kunst og tegninger fra Benjamin Barrett, der bl.a. har tegnet forsiderne til “Thulesingulariteten” og “Orion-effekten“.

Der vil løbende komme nye værker på siden. Benjamin kan kontaktes på mail: benjamin@tomeske.dk

Første tegning er en teaser til “Orion-effekten” (efterfølgeren til “Thulesingulariteten”). Vi ser her en af de nye karakterer, som Tom og Ole møder under arbejdet med deres seneste sag om den mystiske oriongruppe.

“Waiting for OE”

Karakter fra “Orion-effekten”

“Mothership”

De ankom i december. Det var som om, det hele var nøje planlagt med det ene formål at ødelægge julen for menneskeheden. De gigantiske rumskibe hang over alverdens hovedstæder og mindede i deres udseende om gotiske katedraler svejset sammen med boreplatforme og minareter fra det fjerne Østen.” (Kan du gætte novellen?)

“Et grusomt fund”

Han nåede ikke at komme igennem alle tankerækker i sin bevidsthed, før han fik øje på toppen af Hr. Lehmans dykkerhjelm i vandoverfladen derude. Snart dukkede hele betjenten fra Faaborg op af vandet med kurs mod stranden. Havvandet dryppede fra ham. Et par af de unge svende fra før kom ilende til og hjalp med at rulle gummislangerne sammen i bunker på stranden. Betjent Villumsens hjerte sank, da han så, at Hr. Lehman bar endnu et barnelig mellem sine hænder.” (Kan du gætte novellen?)

“Causa Mortis”

En illustration af Benjamin Barrett fra en uudgivet novelle: “Causa Mortis.”

“Orion-effekten” (Plakat)

“Orion Crusaders” fra “Orion-effekten”

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *