Positiv respons

Som forfatter sidder man nogle gange i sin egen lille boble. Derfor er det rart, når man får positive tilbagemeldinger fra læsere, så man kan se, at nogen rent faktisk får glæde af ens arbejde.

😀

Her er en besked fra Rune på facebook, der tog sig tid til at skrive en kort besked – tak for den!

Den eneste feedback man får i selve skriveprocessen er som regel fra betalæsere og evt. redaktør. Efter udgivelse venter man i spænding på de første anmeldelser; men feedback fra enkelte læsere er det absolut bedste. De har ingen hest i løbet og handler af eget frit initiativ. Jeg er mest aktiv på Instagram, Goodreads og Facebook. Har du læst min bog eller andet af mig, så er du velkommen til at kontakte mig der og fortælle, hvad du synes (både godt og skidt. Jeg kan klare det.)

😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *