Anmeldelse af Thulesingulariteten

Anmeldelse af Thulesingulariteten.

Jeg beklager, at der er gået lidt tid, siden den sidste opdatering her på bloggen. Livet kom i vejen og jeg venter på svar fra en række forlag, hvor jeg har indsendt noveller til konkurrencer og antologier her i foråret. Mens vi fordriver ventetiden er her en lidt ældre anmeldelse af Thulesingulariteten, der kom i forbindelse med bogens udgivelse i august sidste år.

Pernille fra minvirtuellebogreol.com skrev denne fantastiske anmeldelse.

Der er fart over feltet hele vejen igennem Torben Magnild Husums debutroman, Thulesingulariteten.

Den indeholder alt det, som jeg sætter pris på ved en god historie; Et umage makkerpar, den unge dame i nød, en forsvunden kæreste, gamle og oversete historiske nazi-baser, okkulte og konspiratoriske elementer og alt sammen, mens en intens jagt går gennem et af de mest øde og ufremkommelige kontinenter. What’s not to like?

minvirtuellebogreol.com

Pernille giver ikke en rating eller stjerner i sine anmeldelser; men hun har givet bogen fem stjerner på goodreads.com. Afslutningsvis anbefaler hun bogen og skriver:

Historien er fremragende fortalt og spændende hele vejen igennem. Med min forkærlighed for okkulte elementer og sci-fi-genren i almindelighed så skal jeg nok holde mig fra at vurdere, hvorvidt historien er troværdig nok eller ej… men jeg slugte hvert et ord og havde ingen problemer med at tro på historien!

Efter at have læst bogen på halvanden dag, sidder jeg  tilbage med en følelse af, at jeg ikke helt blev færdig med historien og dens personer… Jeg vil vide mere! Jeg er klar på en fortsættelse…

Thulesingulariteten får mine varmeste anbefalinger – tusind tak for en super læseoplevelse. Læs den hvis du er til thrillere, det historiske omkring 2. verdenskrig og nazisterne, til det overnaturlige eller bare generelt kan lide fart over feltet…

minvirtuellebogreol.com

Tak til Pernille for den fantastiske anmeldelse. Jeg håber, at du er frisk på at læse fortsættelsen, når den engang er skrevet færdig – “Orion-effekten” 😀

Læs hele anmeldelsen her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *