Gyseren.dk har anmeldt “Orion-effekten”

Stor tak til Jette fra gyseren.dk for at læse og anmelde “Orion-effekten” 🤩👍

https://gyseren.dk/2023/10/16/orion-effekten-af-torben-magnild-husum/

Hun skriver bl.a.:

“Jeg må indrømme, at jeg er ved at udvikle en svaghed for de to hovedpersoner. Ole Knaptorp er den lidt skeptiske medhjælper, mens Tom Eske har et ukueligt godt humør og en viden om det mystiske, det okkulte og konspirationsteorier ud over det sædvanlige. De to udgør et godt makkerpar og tilfører historien en skøn skæv humor.

Orion-effekten er herlig underholdning. Historien er vild og kulørt og minder om 1980’ernes B-film, hvor ‘more is more’. Der er fuld knald på handlingen, og der spildes ikke tid på forklaringer. Plottet er langt ude, men det virker alligevel. Her er ikke tale om et litterært mesterværk, og det er sikkert ikke alle, der vil sætte pris på historiens galskab. Men er du til konspirationer, skæve personer og rum-ramasjang, så grib fat i Orion-effekten. Jeg blev i hvert fald ikke skuffet.”

“Orion-effekten er en hæsblæsende, rablende og fuldstændig ‘over the top’ scifi-thriller, der underholder max.”

Anmeldelse af “Orion-effekten” af gyseren.dk

Hvis du ikke har læst den: Er det så ikke nu, du skal stifte bekendtskab med Tom og Ole? 😊

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *