Ny anmeldelse: Orion-effekten

Ny anmeldelse af “Orion-effekten” 🤩

Pleasejustletmeread er hurtiglæsende og har allerede anmeldt “Orion-effekten” kort tid efter den fine anmeldelse af “Thulesingulariteten“.

https://please-justletmeread.blogspot.com/2023/06/anmeldereksemplar-orion-effekten.html

OE får mange pæne ord med på vejen. Her er en del af dem:

“Det er noget af et eventyr, vores hovedpersoner kommer ud på denne gang, – det var det også sidst, men denne gang er det endnu vildere, og der er skruet op for hvor særligt det hele forekommer. Det kræver altså en god portion åbenhed at kunne (ville) følge med i handlingen, for vejen frem kan for mange nok virke lige usandsynlig og mærkelig nok, mens den for andre blot vil pirre en iboende nysgerrighed og idé om, at der er mere ved det hele, end vi umiddelbart går og tror.

Både Orion-effekten og Thulesingulariteten spiller på det her med at der foregår noget lige uden for vores synsfelt, og at verden som vi kender den blot er et dække over noget større, noget mere. Det er spændende og et anderledes friskt pust, især fordi det er skrevet med respekt for læseren, uagtet om man tror på disse konspirationsteorier eller ej.

Selvom de to bøger kan læses uafhængigt af hinanden, er der naturligvis et overlap i karakterer, men også i tematikker, humor, sprog og stemning, – og man er ikke i tvivl om hvad det er for et univers, man er dumpet ned i. Det er altid en fornøjelse at læse fiktive universer, der spænder over flere bøger, hvor der på én gang sker en pæn udvikling fra bog til bog, men hvor hele bøgernes vibe forbliver den samme undervejs, – og jeg er da også spændt på, om det kan toppes, skulle der komme flere bøger i unive[r]set.

Thulesingulariteten og Orion-effekten er måske nok ikke for hvem som helst, men det er underholdende læsning, er bestemt rejsen værd.”

⭐️⭐️⭐️⭐️Goodreads. 🥳

En dobbeltanmeldelse af begge bøger kan læses på instagram her.

Jeg takker igen meget for begge superfine anmeldelser 😊

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *