Anmeldelser: “Øjendråber”

Der er kommet et par anmeldelser af “Øjendråber”. Jeg forsøger at samle dem alle her, så snart jeg opdager dem.

Først fra @pleasejustletmeread på Instagram:

Her er et uddrag:

“Med en samling fortællinger som disse viser Torben M. Husum sig som en alsidig forfatter med øje for både præcise formuleringer og en dybde, som mange andre fortællinger må kigge længe efter. At fortællingerne kun fylder en side hver betyder at de er til at overskue for de fleste læsere – uanset hvor meget og hvor lidt man normalt læser. De fleste kan rumme mindst én eller to om dagen, og i kraft af at fortællingerne er selvstændige og fungerer uafhængigt af hinanden betyder det knapt så meget hvis man ikke lige får læst hver dag; man starter bare hvor man er kommet til, og behøver ikke samle op.
.
Øjendråber er små fortællinger til den voksne læser. Det er en fin “snack” til de, der er vant til at læse meget, og kan måske netop være det, der sparker læselysten igang hos resten; den tilpas dyb og tankevækkende til at man tager noget med sig, og tilpas kort til at den er let at overskue. Anbefales derfor bredt – uanset foretrukken genre.”

@pleasejustletmeread på Instagram

Bogen får også 5 stjerner på goodreads. Læs hele anmeldelsen her eller på bloggen her.

Dorte Stangholm fra dinboganmelder.dk giver også bogen 5 stjerner.

Her er et par uddrag:

“Alle 83 historier er på hver sin enkle måde unik og interessant. Enkelheden og det helt minimalistiske i sproget har gjort teksterne geniale. Det er tydeligt at mærke at der hele tiden er en bagkant, en ekstra refleksion, en tanke , en mening og at der er arbejdet med hver enkelt tekst er ganske klart.”

“En genistreg af de helt vilde er denne lille bog.”

“Min anmeldelse er fem stjerner, og jeg mener af hjertet at denne bog bør være i alle danske hjem med interesse for god litteratur.”

Dorte Stangholm på dinboganmelder.dk

Læs hele den flotte anmeldelse her (Hun kalder godt nok bogen for “Øjenåbner” og mig for Thomas et par gange – men skidt med det. Når man skriver noget så pænt, er det ok 🤩😆).

bogrummet.dk har Splint anmeldt bogen til 3 stjerner.

Her er et par uddrag:

“Et lidt spøjst værk som er bygget op omkring hashtagget #FebuaryFiction hvor der på sociale medier har været opslag der omhandlede at skrive en historie på max 100 ord. Forfatteren har samlet og skrevet nogen af sine små historier i dette værk og derfor er det ikke en bog som er en samlet fortælling. Men en bog hvor hver side er en ny lille historie med hver sin pointe. Nogen er sjove, noget er tankevækkende, nogen er triste, nogen er hverdagsagtige og letgenkendelige samt nogen er måske lidt svære at helt forstå. Så det er en speciel og anderledes læseoplevelse og jeg må erkende at jeg vakler lidt imellem om jeg finder det genialt eller om jeg finder det mærkeligt.”

“Men et koncept der klart skal have sin egen plads på hylderne rundt omkring.”

Splint på bogrummet.dk

Her kan du læse hele anmeldelsen.

Jeg tilføjer nye anmeldelser her, når jeg finder dem 😊

Bogen kan købes i webshoppen – både som fysisk paperback og i digital version.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *