#FebruaryFiction 28 – 2023

#FebruaryFiction nr.28 – 2023 af Torben M. Husum:

Kunstig intelligens dominerede de sociale medier. Mennesker benyttede nu udelukkende intelligente chatbots til at kommunikere med hinanden. Algoritmerne var så finhøvlede, at ingen autentisk menneskelig kommunikation slap igennem nåleøjet længere.

En enkelt sand mester omgik algoritmerne. Han boede på toppen af et bjerg og antog kun én håbefuld discipel hver syvende måned. Sofia ville være den næste. Hun begyndte sin tur til bjergets top. På vejen op skimtede hun en ballon, der blæste væk i vinden.

Forpustet nåede hun toppen, hvor mesteren ventede.

”Hvordan bliver jeg din næste lærling?” spurgte hun.

”Bring mig en barnedrøm i et glas,” hviskede han.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *