#FebruaryFiction 21 – 2023

#FebruaryFiction nr. 21 – 2023 af Torben M. Husum (Beklager det skræmmende billede 😉):

Røde næser blev delt rundt. Alle i forsamlingen tog en på. Enkelte bar spraglede parykker, andre havde en plastikøkse halvt begravet i tindingen. Alle var iklædt poset og farverigt tøj. De alt for lange sko trampede i takt, da lederen kravlede op på scenen.

”Venner!” råbte han. ”Vi lever i en klovneverden.”

”Hørt! Hørt!” lød det fra det farverige publikum.

”Husk nu at spraymale vores hashtag overalt: #PiedSuddenly”

Forsamlingen hujede. På vejen ud greb de alle sammen en stak æbletærter med flødeskum. Senere på eftermiddagen havde mange pæne folk i byen fået en æbletærte splattet i hovedet. Sådan startede klovnerevolutionen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *