#FebruaryFiction 2 – 2023


#FebruaryFiction 2 – 2023 af Torben M. Husum:

Søren havde drevet grundig research. De sene timer ved computeren havde ikke været spildt. Interviews med venner, gamle kolleger og familie havde endeligt afsløret ofrets største svaghed. Søren havde let kunne udgive sig for at være journalist. Ingen havde fattet mistanke.

Nu skulle projektet så fuldbyrdes. Han mærkede, at det boblede i maven. I aften skulle det være. Præcis klokken nitten stormede han Aftenshowets studie. Kameramændene forsøgte at holde ham tilbage uden held.

Hele Danmark overværede, at Søren brændte wienerbrød af for åben skærm.

Rasmus Paludan så grædende med hjemme fra sofaen.
”Åh nej! Stop!” hulkede han voldsomt. ”Hvor respektløst!”

#februaryfiction #februaryfiction2023 #historierpåhundredeord #mikrofiktion #læslæslæs

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *