Orion-effekten er her

Fra Torbens facebookside:

Så er det nu! Orion-effekten er her endelig! 🤩🥳🍾🎉

Den kan kun købes i Forlaget Ildanachs webshop i den første tid. Først i begyndelsen af det nye år kommer den i min egen shop og andre butikker. Du kender sikkert nogen, der kunne få glæde af den som julegave – måske dig selv.🎅

Hvad tror du der sker i den nye bog? Hvem er den mystiske Viper2012, som Tom og Ole mødte i slutningen af Thulesingulariteten? Og hvad var det mon for en modstandsbevægelse, han talte om? Har Tom endelig fået sig en mobil og har Ole fundet en ny kæreste?

Læs fortsættelsen på deres historie og få svarene på de spørgsmål og mange flere. Hvad tror du, der sker i den nye bog? 😎

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *