Forfatterstatus (Torben Magnild Husum)

Forfatterstatus, Torben Magnild Husum d.11/12-2022. (Advarsel: Lang tekst 😉)

Orion-effekten”:

Endelig går vi ind i ugen, hvor ”Orion-effekten” udkommer. 🥳🍾

Det har været en lang rejse, der for mig har taget godt to og et halvt år. Jeg skrev den første linje omkring et halvt år, før ”Thulesingulariteten” udkom. Der er sket meget siden da og bogen har været gennem en lang proces, der forhåbentlig har gjort den værd at læse og en værdig efterfølger til den første bog. Jeg forestiller mig lidt, at det at skrive og udgive en bog er ligesom at deltage i flere marathonløb i træk. Sidstnævnte har jeg heldigvis aldrig prøvet, men at udgive bøger er en meget lang rejse fra første linje til udgivelse. Som at samle et gigantisk puslespil, hvor nye brikker dukker op undervejs. Det er i bedste fald kun for de allermest tålmodige – i værste fald kun for de allermest dumdristige.

Nu er ”Orion-effekten” så endelig ved at finde vej ud i læsernes hænder. Stor tak til Forlaget Ildanach og Nils Anker for at tro på den, at løbe med de sidste kilometer af turen og for et dedikeret arbejde med at få bogen over målstregen. 😃

Den skulle have ramt fjernlageret nu og bliver sendt ud til jer, der har forudbestilt og til anmeldere i den kommende uge. Mandag d.12/12 er sidste chance for at komme med i forudbestillingerne. Herefter er bogen til salg i forlagets webshop et stykke tid, før den rammer andre butikker og forhåbentlig også bibliotekerne engang i det nye år.

Jeg håber, at den finder sit publikum og at I tager godt imod den.

Noveller:
For tiden skriver jeg på en lidt skør science fiction-novelle med arbejdstitlen: ”Gyldne ideer”. Hvad den skal bruges til og hvor den sendes hen, vil tiden vise.

Fredag d.4/11 udkom ”Ulige partnere – Lige under overfladen 17” fra Science Fiction Cirklen. Heri findes min novelle, ”Stilleben”. Jeg har endnu ikke set anmeldelser af antologien, men mon ikke der dukker et par stykker op snart – måske på Goodreads.

Min novelle, ”Homunculus”, er optaget i ”Frygtelige Fynske Fortællinger 3 – Hjemve”, der udkommer fra Forlaget Ildanach til næste efterår.

Yderligere to science fiction-noveller er på vej i ”Årlige Uploads” – også fra Ildanach: ”Teoriprøve” og ”Den store prisoverrækkelse.”

Webshop og virksomhed:
Jeg har, som de fleste nok har bemærket, oprettet en webshop på min hjemmeside: tomeske.dk
Det betyder, at jeg har startet en mindre privat virksomhed, ”Magnild Publishing”, der driver webshoppen. På lang sigt vil der nok udkomme små værker på mit eget mikroforlag, ”Forlaget Magnild”. I første omgang ikke romaner og større udgivelser, men antologier og andet, som er svært at få udgivet andre steder. Første projekt er en samling af tekster fra #februaryfiction.

Det vil være en kæmpestor hjælp, hvis du har overskud til at støtte mig lidt med at komme på højkant med det projekt. Kig gerne forbi webshoppen og find måske en julegave til familiens nørd 😉

Tusind tak for enhver støtte, ethvert like og enhver deling af opslag.

Tilbage er kun at ønske rigtig god jul til alle og tak for, at du gad læse så langt 😉

⛄️🎅🥳

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *