Teaser-tekst: “Orion-effekten”

Jeg sidder og rumsterer lidt med en kort teaser-tekst om “Orion-effekten“, der udkommer senere på året. Teksten er tænkt som en appetitvækker for de nysgerrige – måske en potentiel bagsidetekst. Hvad synes du om den? Ville du læse den bog? 🧐🙃

Tom og Oles mest spegede sag til dato starter midt i en korncirkel på en mark i Sønderjylland. Næsten et år efter begivenhederne i ”Thulesingulariteten” begynder de to detektiver i det okkulte en hæsblæsende jagt på sandheden om den mystiske Oriongruppe.

Oles indblik i Toms teorier udvides ganske betragteligt, da han for første gang stifter bekendtskab med information om korncirkelforskning, nanobots, trekantede ufoer og en ældgammel satellit kaldet: ”Den sorte ridder.”

Snart befinder de to venner sig på ukendte steder, som intet menneske har levet længe nok til at berette sandheden om. Det får smertefulde og personlige konsekvenser for dem begge.

”Orion-effekten” er anden bog i serien om det okkulte detektivpar Tom Eske og Ole Knaptorp. Historien kan sagtens læses uafhængigt af første bog: ”Thulesingulariteten.”

Teaser-tekst: “Orion-effekten”

Billedet er frembragt ved hjælp af AI-kunstgeneratoren Craiyon.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *