Afsløring: Ny bog.

Ny bog! Jeg har skrevet en ny roman. 🙂

Over de seneste par måneder har jeg arbejdet på en ny roman og nu er jeg endelig færdig med første udkast. Den ligger denne gang temmelig langt fra Tom og Oles verden og er en genre, som jeg ikke har vovet mig ud i før – en kort, socialrealistisk ungdomsroman.

Arbejdstitel: Sølvregn. Målgruppen er unge i udskolingen, dvs. 15-19 år og deres dansklærere.

Den foregår på Københavns vestegn og behandler lidt tunge temaer som: Ensomhed og druk blandt unge, sorg, radikalisering via nettet og skoleangreb.

Jeg kan vist med god grund hævde, at jeg har gjort min research grundigt, efter 14 år som 10.klasselærer på Vestegnen. Heldigvis stammer historie og karakterer dog ikke fra direkte personlige oplevelser. 🙂

Nu må vi se, om jeg kan få gjort et forlag interesseret.

Hvis nogen af mine tidligere kolleger i 9. eller 10.klasse har lyst til at testlæse den med en klasse, så giv endelig besked. 😁

Sølvregn word count pr.10/7-2022 (1st draft)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *