“Orion-effekten” udgives d.10/10-2022

Forlagsaftale. Her er en nyhed, som jeg har glædet mig til at dele med jer 😀

Jeg har indgået aftale om udgivelse af “Orion-effekten” med det fynske forlag Ildanach. Ildanach står bl.a. bag en række årlige antologier i de fantastiske genrer: “Frygtelige Fynske Fortællinger”, “Årlige uploads” og “Fantastiske fabulationer”.

“Orion-effekten” er efterfølgeren til min debutroman “Thulesingulariteten“. Vi følger igen det skæve makkerpar Tom og Ole i deres arbejde med en ny speget sag. Historien starter på en kornmark i Sønderjylland og ender … ja, det må du læse bogen for at finde ud af 😆

Udgivelsesdatoen er sat til d.10.Okt. 2022.

Ventetiden er snart slut (illustration af Benjamin Barret)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *