Anmeldelse af FFF2

Gyseren.dk har anmeldt “Frygtelige Fynske Fortællinger 2 – Alt godt fra havet.”

Min novelle er fremhævet og får følgende ord med på vejen: “Ingen horror antologi med hav-tema er fuldendt uden en hilsen til H.P. Lovecraft. Den står Torben Magnild Husum for med sin vellykkede novelle ‘Før vi vågner’. Historien udspiller sig i den lille fynske by Nedre Dyreborg i 1839. Her finder man liget af en lille pige med nogle mærkelige tegn tatoveret. Siden dukker endnu et barnelig op i vandkanten, og de lokale mistænker Maren Havkat for at stå bag de ugudelige mord. Det tror betjent Villumsen dog ikke på, men hvem har så dræbt børnene?”

Til slut skrives:”Jeg kunne sagtens fremhæve flere noveller, og Alt godt fra havet er overordnet set en underholdende antologi for alle, der elsker gode gys. Det tæller bestemt heller ikke ned, at prisen er mere end rimelig. Det er ikke ret tit, at man får næsten 300 siders uhygge for 159,-Underholdende antologi om havets sære væsener, menneskelig ondskab og portaler til andre verdener.”

🤓
👍

http://gyseren.dk/bog/frygtelige-fynske-fortaellinger-2-alt-godt-fra-havet-red-nils-anker-toenner-oldefar/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *