Nytårsstatus 2021

Nytårsstatus 2021:

2021 blev mit mest produktive år som forfatter indtil videre. Jeg startede året med at skrive 28 små historier til #FebruaryFiction på kun 100 ord hver. De satte noget i gang og jeg ramte en kreativ guldåre af en slags i arbejdet med dem (de kan alle læses på mine profiler på facebook og Instagram). Herefter skrev jeg fluks tre noveller i træk.

Det blev også i år, at jeg fik færdigskrevet manus til Orion-effekten, der er efterfølgeren til Thulesingulariteten. Jeg fik skrevet de sidste ni kapitler og sluttede året af med tre nye noveller.

Det næste, der udkommer fra min hånd er novellen “Før min vågner.” Den er at finde i “Frygtelige Fynske Fortællinger 2 – Alt godt fra havet“, der kommer fra Forlaget Ildanach i starten af det nye år. Novellen markerer samtidigt min debut som gyser-/horror-forfatter. 🧟‍♂️🧛‍♂️

Tak til alle, der følger med. I ønskes alle et godt og lykkebringende nytår 🥳🤩🍾

kh

Torben

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *