Manuskript til Orion-effekten færdigt (i 1.udkast)

Hip, Hip, Hurra!🤩🥳

Så er sidste punktum sat i Orion-effekten. Det vil sige, at første udkast af manus er færdigskrevet. Men nu venter der selvfølgelig et større korrekturlæsnings- og rettearbejde, hvor detaljerne finpudses og de enkelte kapitler høvles og files til.

Når det er overstået i første iteration er bogen endelig klar til, at et forlag kan læse den og en redaktør kan granske alt det med småt 🤣

Sidste punktum i “Orion-effekten”

Bogen er efterfølgeren til min debutroman “Thulesingulariteten”, der udkom i august sidste år. Den følger igen makkerparret Tom Eske og Ole Knaptorp, der undersøger en besynderlig sag, som starter på en kornmark et sted i Sønderjylland. Efterfølgende kommer de vidt omkring i deres søgen efter svar på spørgsmål om den mystiske Oriongruppe. Historien er ny og hænger kun meget lidt sammen med den første i TS og kan derfor godt læses, selvom man ikke har læst den første (men hvorfor skulle man dog det? Når nu TS eksisterer!)

Jeg håber og forventer, at et forlag kan nå at fuldføre arbejdet på bogen, så den kan være klar i løbet af næste år – forhåbentlig midt 2022.

Hvis du ikke har set den, så er her en lille teasertrailer for “Orion-effekten”:

Teasertrailer for “Orion-effekten”

Og her til slut er en tegning, som Benjamin Barrett lavede af en af de nye karakterer fra bogen:

Anonym karakter fra “Orion-effekten”

Skal du læse bogen? Glæder du dig til at se, hvad det skæve makkerpar nu får rodet sig ud i?

Efterlad gerne en kommentar her på siden 👍😎

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *