Fantastiske Fabulationer

Så dukkede første udgave af “Fantastiske Fabulationer” fra Forlaget Ildanach op i min postkasse. Novellesamlingen består af 14 noveller i genren fantasy/fantastik. Selv har jeg ikke et bidrag med i denne antologi; men jeg føler mig bestemt fristet til at prøve kræfter med genren – så måske forsøger jeg mig med et bidrag til næste udgave.

Jeg glæder mig meget til at fordybe mig i novellernes fantastiske verdener.

Næste novellesamling, der udkommer fra Ildanach, er “Frygtelige Fynske Fortællinger 2 – Alt godt fra havet”. Her har jeg et bidrag med i form af novellen: “Før vi vågner.” Planen er, at denne samling udkommer i december i år, hvis ikke det skrider. Vi krydser fingre for, at den når at komme til julegaveindkøbsræset.

😄

“Fantastiske Fabulationer 1” kan købes direkte fra forlagets hjemmeside her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *