Tidlig skitse til forside

Her er den allerførste skitse af forsiden, som Benjamin Barrett lavede til “Thulesingulariteten”. Der skulle mange flere iterationer til, før vi landede på den endelige forside; men man kan allerede se detaljer på denne tidlige version, som slap igennem nåleøjet og kom med på den færdige forside. Der er jo en del personer med her, som ikke kom med til slut (kan nogen genkende dem alle?). Vi tænkte, at folk selv skulle have lov at danne deres eget mentale billede af de forskellige personer. Kun Tom er kommet med i den endelige version og han har endda skiftet udseende, siden denne tidlige skitse (Tom er længst til venstre her). Hvordan ser Tom ud i dit hoved? Er du fastlåst af billedet på den nuværende forside? Og vigtigst af alt: Hvem skulle spille ham i filmatiseringen? (Som nogen et sted derude godt må tage initiativ til 😉)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *