#FebruaryFiction 6 – 2022

#FebruaryFiction 6 – 2022:

Sommeren synger gennem fuglenes struber. Det våde græs pibles af viljens vej gennem tusindvis af bittesmå insektfødder. På en strand varmes i hobetal af kødelige pølsefabrikker. I luften forsøger mågerne ihærdigt at udviske radiobølger og GPS-støj. Hunde vil balstyrisk vildlede. Katte spinder et voksent net af tårer. Hele vejen fra grillen til kirkegården løber et slibrigt sneglespor. I enhver kolonihave vajer en vimpel af værdipluralisme, vågenhed og kaffemani. Lige meget hvem du er. Præstens ged skal barberes. Vedholdende indtil enhver synder meldes savnet. Flodprammen fumler hæmningsløst videre.

-Mathias er sgu ligeglad med tilværelsens lyrik. Han skal se bold i aften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *